nova Ja

That Love is all there is, Is all we know of Love.

09.02.2012.

obacenje

Sebi data obecanja tesko ispunjavam.. tj nisam odgovorna prema sebi ali mozda se popravim.

Ali to nije tema danasnjeg posta. Tema je obecanje :D

Kada je Zlaja imao udes, nakon napada je bio uzasno nemiran a bilo je neophodno hitno uraditi CT glave i vrata, a kako je decko bio nemiran tete radiolozi su mi nabacile olovnu kecelju i ubacile me u sobu gdje je bio Zlaja da ga smirujem dok ga one snimaju. Ukratno -nesto sto nikome ne zelim da mu se desi. Pokusavala sam mu tepati, milovala ga, smirivala, mazila, ljubila, stiskala ruke iz tijelo da bude miran, i obecavala... kule i gradove, mnoge stvari koje zelimo i male i velike, mnogo toga... I kada je sve proslo Zlaja se nije sjecao nicega, niti se sjeca jer mu je taj period totoalna amnezija. Na pocetku je bio zabrinut oko toga ali sam ga pocela zezati da je sreca sto se ne sjeca, jer da se sjeca valjalo bi meni ispuniti sva obecanja koja sam mu dala. :) :)
Ni sama se ne sjecam sta sam mu sve obecala, ali sam odlucila da kao znak zahvalnosti sto je sve ipak proslo mnogo bolje nego sto je moglo pocnem ispunjavati obecanja.. jedno po jedno. I tek kada ga ispunim da kazem Zlaji da je to bilo jedno od obecanja :) Bice to zanimljiva igriica.

E sad kad bih bila sigurna da nece citati blog prije nego sto vidi to nesto ja bih napisala sta je u pitanju, ali ovako cu sacekati dok on vidi pa cu/ce vam otkriti. A mozda i sliku staviti :)

uuhhh nadam se da ce sutrasnji strasni sastanak na poslu dobro proci ...